מבנה הספריה

מבנה הספרייה

בספרייה שתי קומות.

בקומה הראשונה:

• דלפק לקבלת מידע, להשאלת ספרים ולהחזרתם וכן לסיוע להתמצאות ראשונית בספרייה. מאחורי הדלפק נמצאים מדפים, ועליהם מדריכים, ספרי עזר (Handbooks) וספרי לימוד שמורים. הספרים מסומנים במסכי המיקום בקטלוג  במונח Reserve
  •
  • שירותי הדרכה ויעץ - תוכלו לקבל הדרכה מעמיקה ומקיפה לאיתור מידע הנדרש לכם לכתיבת עבודות סמינריוניות, הצעות מחקר, עבודות מ"א ודוקטור ומאמרים אקדמיים, וכן לאיתור פרסומים שיסייעו לכם בעבודתכם המקצועית. אפשר לקבוע מפגש להדרכה אישית עם חיה בינוסוביץ בדוא"ל chaya.beinosovitz@biu.ac.il, בדוא"ל של הספרייה לפסיכולוגיה Plibrary@biu.ac.il או בטלפון 03-5318261.
  •
  • עגלת ספרים, ובה ספרים המיועדים לקורסי המבואות (Text Books).

• שלוש עמדות מחשב לאיתור עצמאי של מקורות מידע.

• כוננית לתצוגה של הספרים החדשים בספרייה.

• ספרי העיון והמחקר בעברית ובאנגלית.

• עבודות ה-מ"א והדוקטור שנכתבו במחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטת בר-אילן.

• עבודות מ"א ודוקטור שנכתבו במחלקות לפסיכולוגיה באוניברסיטות אחרות בארץ מראשית שנות ה-60 של המאה העשרים ועד שנת 2013. באוסף גם עבודות מ"א ודוקטור שמורות שנכתבו במחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטת בר אילן.

• מקומות ישיבה לסטודנטים ולחוקרים הלומדים בספרייה.

בקומה השנייה:

• ספריית כלי המחקר - בעמדה זו מאוחסנים כלי המחקר והערכות המיועדים לתלמידי התואר השני והשלישי, לחוקרים ולמרצים במחלקה לפסיכולוגיה. לתיאום פגישה עם האחראי על אוסף הערכות או לבירור בכל נושא הקשור לערכות אפשר לפנות בדוא"ל librarykits@gmail.com או בטלפון 03-5317504, בשעות שהאחראי על האוסף נמצא בדלפק, היינו בימי שני ורביעי, בשעות 13:00-10:00.

• כתבי-העת בנייר באנגלית ובעברית.

• מקומות ישיבה לסטודנטים ולחוקרים הלומדים בספרייה.

• עמדות מחשב לאיתור עצמאי של מקורות המידע.

• מדפסת הממוקמת בין עמדות המחשב. אפשר להדפיס בכרטיס אשראי או בכרטיס של חברת 'המפעיל'.

• מכונת צילום בחדר הקטן. אפשר לצלם בכרטיס אשראי או בכרטיס של חברת 'המפעיל'.

• שני חדרים ללימוד בצוותא. החדרים מיועד לסטודנטים מהמחלקה לפסיכולוגיה בלבד.