צרו אתנו קשר -הדרכות לאיתור ביבליוגרפיה ולאיתור שאלונים

הספרייה לפסיכולוגיה מעמידה לשירותכם את כתובת הדוא"ל

plibrary@biu.ac.il

בדוא"ל תוכלו לפנות אלינו לבירורים בכל מיני נושאים הקשורים לשירותי הספרייה, וכן בשאלות יעץ והדרכה קצרות וממוקדות, כמו איתור פריט ביבליוגרפי, איתור מאמר אלקטרוני ועוד.

בכתובת זו גם תוכלו לתאם אתנו פגישת יעץ אישית לאיתור מידע באמצעות המשאבים האלקטרוניים העומדים לרשותכם באתר ספריות בר אילן.

נשמח לסייע לכם באיתור פרסומים הנדרשים לכתיבת העבודות הסמינריוניות, הצעות מחקר, עבודות ה-מ"א והדוקטור ולכל מטרה אחרת.

שירות היעץ וההדרכה מיועד לחוקרים, למרצים ולתלמידי כל התארים במחלקה לפסיכולוגיה, וכן לסטודנטים ולאנשי הסגל משאר המחלקות בבר אילן. נשמח לעזור גם לפסיכולוגים ולמטפלים הזקוקים לחומר מקצועי בתחום עיסוקם.

לידיעתכם,

הספרייה לפסיכולוגיה מעניקה שירותי יעץ והדרכה לסטודנטים, לחוקרים ולאנשי הסגל מהמחלקה לפסיכולוגיה ומהמחלקות האחרות באוניברסיטה בנוגע לאיתור שאלונים ומבחנים עדכניים לצורכי המחקר באמצעות המשאבים האלקטרוניים העומדים לרשותכם באתר ספריות בר אילן.

אפשר לפנות אל הספרייה בטלפונים 03-5318261, וכן לתאם פגישת יעץ עם חיה בינוסוביץ בדוא"ל plibrary@biu.ac.il

קיימת אפשרות לחפש בקובץ האקסל הפניות למבחנים ולשאלונים שנעשה בהם שימוש בעבודות ה-מ"א שכתבו תלמידי המלחקה לפסיכולוגיה בשנים האחרונות

לקובץ האקסל של המבחנים לחצו כאן

אפשר לפנות אלינו בכל נושא ובכל שאלה בשעות הפתיחה של הספרייה גם בטלפון 03-5318261.

עדכונים בנוגע לכל החידושים, האירועים וההתרחשויות בספרייה תמצאו גם

בדף של  המחלקה לפסיכולוגיה או בדף ספריות אוניברסיטת בר אילן.

נודה לכם אם תתנו לייק לשני הדפים, ותשתפו את חבריכם בפוסטים המתפרסמים בהם