מסלול חד חוגי מסלול למצטיינים

מסלול חד חוגי (מורחב) מסלול למצטיינים

מעוניינים ללמוד פסיכולוגיה ולהעמיק את הלימודים בחקר נפש האדם? תכנית לסטודנטים בעלי עניין רב בפסיכולוגיה, ובעלי ציוני פסיכומטרי גבוהים במיוחד.

תכנית הלימודים במסלול החד חוגי מעניקה בסיס מדעי לחקר האדם, נפשו, התהליכים המניעים אותו, ומשפיעים עליו ועל קשריו.

המסלול החד חוגי חושף את הלומדים בו לידע הבסיסי בתחום הפסיכולוגיה באמצעות הצגת תחומי מחקר העדכניים, התנסות קלינית בקליניקה של המחלקה עם מטופלים ופיתוח עבודת חקר אישית מקיפה בהנחיית חוקר מהמחלקה. בתום הלימודים יוענק תואר .A.B בפסיכולוגיה.

לבוגרי התוכנית תינתן האפשרות להמשיך ללימודי תואר שני בפסיכולוגיה.

מבנה הלימודים

משך הלימודים 3 שנים.

מקצוע חד חוגי: נדרשות 92 נ"ז (46 ש"ש) הכוללות קורסי חובה ובחירה.

תכנית הלימודים

למה ללמוד פסיכולוגיה דווקא בבר אילן?

• איכות ההוראה
  • אווירת הלימודים
  • התנסות במעבדות
  • מחקר בהתנסות קלינית מגוונת

תנאי קבלה :

מסלול קבלה מיוחד למשרתי מילואים, אנשי קבע וזרועות הביטחון

פרטי מידע קבלת תלמידים באתר

מחשבון סיכויי קבלה

תנאי קבלה לבוגרי מוסדות חרדים

תנאי קבלה לבעלי תעודות מחו"ל   /  מתורגם לשפה האנגלית

חובת קורסי אנגלית במהלך התואר

כל הסטודנטים המתחילים את לימודיהם לתואר ראשון החל משנת תשפ"ב, חייבים במהלך לימודיהם לסיים שני קורסים באנגלית, כתנאי לקבלת התואר. מהותם של שני הקורסים הללו תלויה באמת האנגלית שעל פיה התקבל הסטודנט לאוניברסיטה:

• רמת אנגלית עד 119 ( בפסיכומטרי / אמיר/ אמירם) חייב בשני קורסי אנגלית כשפה זרה.
  • רמת אנגלית 133-120 ( בפסיכומטרי/ אמיר/ אמירם) חייב בקורס אחד באנגלית כשפה זרה וקורס תוכן אחד בשפה האנגלית בהיקף של 2 שעות סמסטריאליות.
  • רמת אנגלית 134 ויותר (בפסיכומטרי/ אמיר/ אמירם) פטור לגמרי מקורס אנגלית כשפה זרה, אך יהיה חייב בשני קורסי תוכן בשפה האנגלית בהיקף של 2 שעות סמסטריאליות כל אחד.

תוכלו לבדוק בעת עריכת תכנית הלימודים שלכם את הקורסים המוצעים לכם בשפה האנגלית ולדאוג להשלים חובה זו במהלך לימודיכם לתואר.

לפרטים נוספים דברו איתנו:

גב' ברקוביץ אהובית
Phone number 03-5317672