תואר שני בפסיכולוגיה ללא תיזה

לראשונה תואר שני במחלקה לפסיכולוגיה למי שאינם בוגרי תואר ראשון בפסיכולוגיה

אנשי ונשות מקצוע בוגרי ובוגרות תואר ראשון בתחומים שונים, בואו הצטרפו אלינו למסלול חדש וראשון מסוגו לתואר שני שמתאים בדיוק עבורכם. התוכנית הייחודית, הראשונה מסוגה בישראל, פותחה באוניברסיטת בר-אילן ומעניקה לבוגרי תארים בתחומים אחרים מפסיכולוגיה אפשרות יוצאת דופן לרכוש השכלה בפסיכולוגיה. התוכנית כוללת מבחר עשיר של קורסים שמעניקים ידע מקיף ומרתק על נושאים פסיכולוגיים מגוונים והכרות עם מחקר עדכני בתחום. ידע בפסיכולוגיה יאפשר לכם לקדם את הקריירות שלכם, כל אחד ואחת בתחום בו עוסקים, ויתרום להתפתחות האישית שלכם.

למי מתאימה התוכנית?

התוכנית עשויה להתאים לא.נשים במגוון רחב של מקצועות כגון:

• עריכת דין
  • שיווק
  • ניהול מוצר
  • פיתוח חווית משתמש
  • חינוך
  • משאבי אנוש
  • אנשי כוחות הבטחון
  • שירותי דת
  • מנהלים ומנהלות

מה לומדים?

בתוכנית לומדים מגוון רחב, עשיר ומרתק של קורסים בתחומים שונים ובהם:

• פיתוח ארגונים
  • תהליכים זוגיים
  • מו"מ
  •  הנחיית קבוצות
  • התמכרות ותחלואה
  • מנהיגות בארגונים

איזו תעודה מקבלים?

מסיימי הלימודים בהצלחה יהיו זכאים לתעודת מוסמך בפסיכולוגיה ללא תיזה.

שימו לב: תעודה זו אינה מקנה אפשרות לעסוק בטיפול פסיכולוגי ובוגרי התוכנית אינם זכאים להירשם בפנקס הפסיכולוגים.

דרישות התכנית

למה כדאי ללמוד בה?

פסיכולוגיה היא תחום מרתק, הנוגע כמעט בכל שטחי החיים ומעניק מפתחות להבנת יחסינו עם העולם סביבנו והתנהלותנו בו. הבנה והכרות עם עולמות הפסיכולוגיה יכולים לסייע רבות להתפתחות מקצועית ואישית, במגוון תחומים. ידע בפסיכולוגיה יכול להיות שימושי מאוד בתחומי עיסוק שונים. התוכנית מעניקה ידע שיכול לתרום רבות למי שמחזיק בו, בעבודה מול בודדים, קבוצות וקהל רחב. משתתפי התוכנית יקבלו השכלה שיכולה להעשיר ולתרום לא רק בגזרה המקצועית, אלא גם לחיי המשפחה והחברה. בנוסף, היא יכולה לעניין את כל מי שמבקשים להרחיב את הדעת בתחום המרתק של הפסיכולוגיה.

המרצים בתוכנית

את הקורסים מעבירים אנשי סגל האוניברסיטה, בכירים בעולמות הפסיכולוגיה, בארץ ובעולם, מובילים בתחומיהם, בעלי ידע רחב וניסיון מקצועי ומעשי רב.

משך התוכנית

הלימודים בתוכנית יתקיימו יום בשבוע בזום וים בשבוע באופן פרונטלי.

הלימודים  נמשכים שנתיים ומתאימים גם לאנשים שעובדים במשרה מלאה:

• בימי שלישי אחה"צ
  • ובימי שישי

תנאי הקבלה

לתוכנית יתקבלו סטודנטים בעלי ממוצע 80 ומעלה בתואר ראשון.

המועמדים יתבקשו לשלוח המלצות ולמלא שאלון אישי לפיו תבחן מידת התאמתם לתוכנית, בנוסף לראיון אישי לפי שיקול דעת מקצועי של המחלקה.

המתקבלים שלא למדו מבוא לפסיכולוגיה בתואר ראשון, יתבקשו להשלים את הקורס כתנאי מעבר לסמסטר ב'.

*פתיחת התוכנית מותנית במינימום נרשמים

לפרטים:  יוליה חליאנדרה טלפון: 077-9293499 דוא"ל: haliany@biu.ac.il