המאגר APA-psychoTherapy לתקופת ניסיון

שלחו לחבר

חברי סגל, חוקרים וסטודנטים יקרים,

אתם ביקשתם - אנחנו השגנו!!

המאגר APA-PsychoTherapy עומד לרשותכם כעת לתקופת ניסיון של חודש, מה-1.11.2020 ועד ה-1.12.2020.

נודה לכם מאוד אם תתנסו בו, ותשלחו את חוות דעתכם, התרשמותכם ועמדתכם בנוגע לתרומתו של המאגר לצורכי הלימוד והמחקר

בדוא"ל chaya.beinosovitz@biu.ac.il - לחיה בינוסוביץ.

חוות דעתכם חשובה ביותר, ותתרום למכלול השיקולים של רכישת המאגר בהמשך.

המאגר הוא אחד מחלקי המאגר APA-PsycNET, ובו כמה מאות סרטים של טיפולים אמתיים, אותנטיים, באורך מלא, שהצפייה בהם והשימוש בתכנים שלהם מוגנים בזכויות יוצרים.

הסרטים מלווים בתמליל מלא של המטפל ושל המטופל, ואפשר להעתיק קטעים מהסרטים לשימוש בהרצאה, במצגת או לצורכי לימוד ומחקר אחרים.

אפשר לאתר במאגר את הסרטים לפי שם המטפל, שיטת הטיפול או נושא הטיפול.

הגישה למאגר היא דרך אתר מערך הספריות והמידע של אוניברסיטת בר אילן.

לאחר הכניסה לאתר, בחרו מתוך התפריט שבראש העמוד באפשרות 'משאבים אלקטרוניים', והקליקו על הקישור הראשון 'מאגרי מידע'.

בעמוד שיתקבל, בחרו באות A, ואחר כך המאגר APA-PsycNET.

לפני הכניסה למאגר APA-PsycNET יופיע מסך ה-Single Sign On, ובו תצטרכו להזדהות באמצעות מספר תעודת הזהות עם ספרת הביקורת (בתיבה הראשונה) והסיסמה שלכם

לכל המערכות באוניברסיטה, כמו המודל (בתיבה השנייה)

עם הכניסה למאגר, בחרו בתפריט העליון המופיע בו באפשרות BROWSE, ובין האפשרויות שתמצאו,

הקליקו על האפשרות הרביעית PsychoTherapy Demonstration Videos.

בהצלחה ובהנאה,

נטלי וחיה