מבנה הספריה

מבנה הספרייה:

בספרייה שתי קומות.

בקומה הראשונה:

• סמוך לכניסה לספרייה - ארונית להחזרת ספרים השייכים לספרייה לפסיכולוגיה בלבד.

• דלפק שירות לקבלת מידע כללי, לשאילת ספרים ולהחזרתם; עמדה לסיוע ראשוני להתמצאות בספרייה באמצעות 'מסך מראה'; עמדה לשירותי יעץ והדרכה פרונטליים מעמיקים לאיתור מידע לכתיבת עבודות סמינריוניות, הצעות מחקר, עבודות מ"א ודוקטור ומאמרים אקדמיים, וכן לאיתור פרסומים הנדרשים בעבודה המקצועית. לתיאום מפגש להדרכה אישית פנו לחיה בינוסוביץ בדוא"ל האישי chaya.beinosovitz@biu.ac.il, או בדוא"ל של הספרייה Plibrary@biu.ac.il.

• מאחורי דלפק השירות - מדריכים וספרי עזר שמורים, ספרי לימוד שמורים לקורסים - סימנם בקטלוג PRIMO הוא 'דלפק ספרנים' או Librarans Desk.

• עותקים משלל ספרים המיועדים לקורסי המבואות (Text Books) - סימנם בקטלוג PRIMO הוא 'שמורים' או Researve.

• עמדות מחשב לאיתור עצמאי של מקורות מידע ולשימוש לצורכי הלימוד והמחקר

• כוננית לתצוגה של הספרים החדשים בספרייה.

• ספרי העיון והמחקר בעברית ובאנגלית.

• כל עבודות ה-מ"א והדוקטור שנכתבו במחלקה לפסיכולוגיה, אוניברסיטת בר-אילן; מבחר עבודות תזה שנכתבו במחלקות לפסיכולוגיה באוניברסיטאות אחרות בארץ משנות ה-60 של המאה העשרים ועד שנת 2013.

• כתבי העת בעברית; כמה עשרות כתבי עת באנגלית הקיימים בפורמט מודפס בלבד (רק הכרכים והגיליונות משנת 2000 ואילך)

• מקומות ישיבה לסטודנטים ולחוקרים הלומדים בספרייה.

בקומה השנייה:

• מגוון של מרחבי למידה חדישים, חדרי לימוד בגדלים בכל מיני גדלים ופינות לימוד אישיות