יצירת קשר ותיאום הדרכות אישיות וקבוצתיות

באמצעות כתובת הדוא"ל של הספרייה לפסיכולוגיה Psychology.Library@biu.ac.il תוכלו לפנות אלינו לבירורים בכל מיני נושאים הקשורים לשירותי הספרייה, וכן בשאלות יעץ והדרכה קצרות וממוקדות, כמו איתור פריט ביבליוגרפי, איתור מאמר אלקטרוני, איתור שאלון ועוד.

בכתובת זו גם תוכלו לתאם אתנו פגישת יעץ אישית לאיתור מידע לצורכי הלימוד והמחקר באמצעות המשאבים האלקטרוניים העומדים לרשותכם באתר ספריות בר אילן.

נשמח לסייע לכם באיתור פרסומים הנדרשים לכתיבת העבודות הסמינריוניות, הצעות מחקר, עבודות ה-מ"א והדוקטור ולכל מטרה אחרת.

שירותי היעץ וההדרכה מיועד לחוקרים, למרצים ולתלמידי כל התארים במחלקה לפסיכולוגיה, וכן לסטודנטים ולאנשי הסגל משאר המחלקות בבר אילן. נשמח לסייע גם לפסיכולוגים ולמטפלים הזקוקים לחומר מקצועי בתחום עיסוקם.

לידיעתכם,

הספרייה לפסיכולוגיה מעניקה שירותי יעץ והדרכה לסטודנטים, לחוקרים ולחברי הסגל מהמחלקה לפסיכולוגיה ומהמחלקות האחרות באוניברסיטה בנוגע לאיתור שאלונים, כלי מחקר ומבחנים באמצעות שלל משאבים אלקטרוניים העומדים לרשותכם באתר ספריות בר אילן.

אפשר לפנות אלינו בכל נושא ובכל שאלה בשעות הפתיחה של הספרייה בטלפון 03-5318261, וכן לתאם פגישת יעץ עם חיה בינוסוביץ בדוא"ל Psychology.Library@biu.ac.il  או בדוא"ל chaya.beinosovitz@biu.ac.il

עדכונים על חידושים, אירועים והתרחשויות בספרייה לפסיכולוגיה תמצאו גם בדף הפייסבוק של המחלקה לפסיכולוגיה, ועל חדשות בשאר הספריות באוניברסיטה תוכלו להתעדכן בדף הפייסבוק של מערך הספריות והמידע, אוניברסיטת בר אילן.