חדש בספרייה לפסיכולוגיה ובמערך הספריות

גישה לארכיב של כתבי העת החשובים Nature ו-Science

מערך הספריות והמידע פתח את הגישה לארכיונים של שניים מכתבי העת המדעיים החשובים ביותר בעולם:

1. Nature – הארכיון כולל גישה משנת 1950 עד שנת 1996. משנת1997 והלאה יש לנו כבר גישה כחלק מהמנוי הקבוע לכתב העת:

1. Science – הארכיון כולל גישה מכרך מספר 1 שיצא לאור בשנת 1880 עד שנת 1996. משנת 1997 והלאה יש לנו גישה כחלק מהמנוי הקבוע לכתב העת:

הגישה  לכתבי העת היא באמצעות קטלוג ספריות בר אילן (קטלוג PRIMO), או באמצעות כלי הגילוי EDS.

אתם מוזמנים לפנות בכל שאלה אל צוות הספרייה.

_______________________________________________________

מינוי למאגר APA-PsychoTherapy

אתם ביקשתם - אנחנו השגנו!!

אני שמחה לבשר לכם שהגישה למאגר APA-PsychoTherapy  נפתחה השבוע מחדש!!!

במאגר תמצאו מאוד סרטונים של טיפולים אמיתיים, אותנטיים, באורך מלא, שעברו בקרת איכות, ויש לשימוש בהם את כל האישורים הנדרשים של זכויות היוצרים, חופש הפרט וכו'.

מדובר במגוון רחב של תחומי טיפול, סגנונות טיפול, מטפלים שונים, מוכרים וידועים) וכו'.

עם הכניסה למאגר APA-PsycNET, הקליקו על BROWSE, ובחרו Psychotherapy Demonstration Videos

לידיעתכם, אפשר לחפש סרטונים לפי שם המטפל, נושא הטיפול ושיטת הטיפול, וכן אפשר להעתיק אליכם, לחתוך אליכם קטעים של סרטונים, להעבירם למצגות ועוד.

נצלו את המאגר, תשתמשו בו, ותוכיחו שפתיחתו המחודשת אכן הייתה נחוצה ומוצדקת!

___________________________________________________________

לתשומת ליבכם,

כעת קיימת גישה לאתר האוניברסיטה הפתוחה - למדא לאקדמיה.

האתר מכיל את מיטב ספרי הלימוד של האוניברסיטה הפתוחה במגוון תחומים.

הגישה מתוך האתר מערך הספריות > משאבים אלקטרוניים > מאגרי מידע > בחרו באות למ"ד והגיעו אל האתר 'למדא'.

באתר תוכלו למצוא גישה בחינם גם לספרים במדעי החברה הנחוצים לכם ללימודים השוטפים ולבחינות

הנה הקישור: האוניברסיטה הפתוחה - למדא לאקדמיה.

בהצלחה רבה בלימודים, במבחנים ובכתיבת עבודות המחקר,

_________________________________________________________________________________________________