פסיכולוגיה- פילוסופיה

האם אנשים הם יצורים מוסריים מטבעם? מה היחס בין מצבי נפש מודעים לאלו שאינם מודעים? האם ניתן לשלוט על התודעה האנושית באמצעים מלאכותיים, וכך להשפיע על החלומות, הרגשות והאופן בו אנו תופסים את העולם? אלה הן רק מקצת השאלות שמשותפות לחוקרים מתחום הפסיכולוגיה והפילוסופיה, כשהם מביטים על החיים והחוויה האנושית. התכנית הדו חוגית בפסיכולוגיה-פילוסופיה מתאימה למי שמעוניינים בחקר והבנה הן של סוגיות מורכבות בנפש האדם והן בשאלות קיומיות בתחום החשיבה, המוסר, וההכרה. התכנית נותנת בסיס מדעי להבנה עמוקה של התיאוריות והמחקרים ההתנהגותיים והמוחיים העוסקים בנפש האדם. תלמידי המסלול יהנו מגישה ייחודית לסדנאות מחקר במעבדות העוסקות בנושא התודעה, לסמינרים המרכזים את מיטב החוקרים בתחום, ולקורסים מתקדמים בפסיכולוגיה ובפילוסופיה.

תנאי קבלה

פרטי מידע קבלת תלמידים

מחשבון סיכויי קבלה

תנאי קבלה לבוגרי מוסדות חרדים