פסיכולוגיה- משפטים

מסלול 4 שנתי חדש למספר מצומצם של תלמידים עם נתוני קבלה גבוהים במיוחד, המקנה תואר ראשון במשפטים ותואר ראשון בפסיכולוגיה במסלול המורחב או במסלול הדו חוגי. החיבור בין משפטים ופסיכולוגיה הינו אחד התחומים המעוררים בשנים האחרונות עניין רב הן מבחינה מחקרית, והן במדיניות ציבורית ובשדות הפרקטיים השונים בהם פועלים משפטנים ופסיכולוגים. המסלול מקנה כלי יסוד בהבנת שני עולמות התוכן המסלול מקנה כלים יסודיים להבנת העולם החברתי בו אנו חיים החל מהתמודדות עם בעיות השעה ועד להסדרת תהליכים חברתיים כוללניים המאפשרים התפתחות הפרט והקהילה תוך שמירה על האחר וזכויותיו. השילוב בין שני התארים מאפשר לבוגרי המסלול הן יציאה להתמחות בעריכת דין והן המשך לימודים לתואר שני בפסיכולוגיה.

תנאי קבלה

פרטי מידע קבלת תלמידים

מחשבון סיכויי קבלה

תנאי קבלה לבוגרי מוסדות חרדים